top of page

Team America

Public·36 members

Boleslav Slovácko Přímý přenos 16 prosince 2023 Sledujte Online

11. 11. 2023 — [VOLNÝ, UVOLNIT<<]@@]] Viktoria Plzeň Slovácko Přímý přenos 12 listopadu 2023 před 2 hodinami — Aktuální skóre Viktoria Plzeň vs. 1.

Informace pro fanoušky před zápasem FCVP - Slovácko Vstupenky na utkání FC Viktoria Plzeň – 1. FC Slovácko jsou stále v prodeji. BALÍČKY VSTUPENEK NA NADSTAVBU. Přímo na pokladnách Doosan Areny si můžete ještě ... Ml. Boleslav - Slovácko | ONLINE | 16. 12. 2023 15:00 | FORTUNA:LIGA 2023/2024 | ŽIVĚZdravím všechny sázkařské a fotbalové fanoušky. Vítám Vás u mé dnešní analýzy. Jak už je u mě zvykem psát každý týden analýzy na jednotlivé utkání tak i na tento víkend jsem si vybral pár zápasů k rozboru. Jedním z nich je match naší české Fortuna ligy mezi Mladou Boleslaví a Slováckem, kde si vsadím na více než 1. 0 gólů hostujícího Slovácka. Pojďme si říct něco málo k zápasu. Fotbal živě! Radiožurnál Sport vysílá vybrané zápasy ... Boleslav - Slovácko, Pardubice - Liberec a Zlín - Hradec Králové. Neděle 17 Poslouchejte v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport. Poslechněte si kapitána a ... [[ONLINE]!] Boleslav Karviná Přímý přenos 02/12/2023 2. 12. 2023 — [ONLINE]!] Boleslav Karviná Přímý přenos 02/12/2023 před 15 minutami — (FOTBAL*) Boleslav Karviná Přímý přenos 2 prosince 2023 Vítejte na ... 1.FC Slovácko - FK Mladá Boleslav, přímý přenos, Zde naleznete odkaz na přímý přenos zápasu 1.FC Slovácko - FK Mladá Boleslav. Live přenos začíná pár minut před začátkem zápasů. Ml. Boleslav - Slovácko | ONLINE fotbal | 16. 12. 2023 15:00 | 1. liga Živě na Sport. czOnline magazín deníku Právo & Seznam. cz Copyright © Seznam. cz, a. s., Borgis, a. s., ČTK, DPA, Reuters, fotobanka Profimedia. Audiovizuální mediální služby. Publikování nebo další šíření obsahu serveru Sport. cz je bez písemného souhlasu společnosti Borgis, a. s. zakázáno. RSS kanály serveru Sport. cz jsou určeny pouze pro osobní užití. Jakékoli kopírování, šíření nebo využívání obsahu RSS kanálů serveru Sport. Slovácko - Ml. Boleslav | ONLINE fotbal | 19. 8. 2023 15:00 | 1. liga Živě na Sport. czOnline magazín deníku Právo & Seznam. cz Copyright © Seznam. cz, a. s., Borgis, a. s., ČTK, DPA, Reuters, fotobanka Profimedia. Audiovizuální mediální služby. Publikování nebo další šíření obsahu serveru Sport. cz je bez písemného souhlasu společnosti Borgis, a. s. zakázáno. RSS kanály serveru Sport. cz jsou určeny pouze pro osobní užití. Jakékoli kopírování, šíření nebo využívání obsahu RSS kanálů serveru Sport. Zlín Boleslav přenos živý 21 října 2023 21. 10. 2023 — Zlín Boleslav přenos živý 21 října 2023 16. 4. 2023 — 2023 — Živý přenos utkání Fortuna:ligy mezi Bohemians Praha 1905 vs FK Mladá Boleslav ... [[FOTBAL!]] Liberec Boleslav přenos živý 01.11.2023 před 42 1. 11. 2023 — před 42 minutami — [ŽÍT###] Boleslav Bohemians přenos živý 1 října 2023 před 8 hodinami — Bohemians Praha 1905 · FC Baník Ostrava · FC ... Čeká nás poslední kolo před zimní pauzou, tak se na to pojďme společně podívat. V obou táborech panuje asi úplně odlišná nálada a atmosféra. Slovácko je na tom před tímto kolem určitě psychicky lépe, jelikož posledních 6 zápasů neztratili a mají na kontě 3 výhry a 3 remízy. Myslím si, že hodně lidí tady bude sázet výsledek bez remízy ať už na jedno nebo druhé mužstvo, což naprosto chápu. Já bych se tady ale sázky na přímý výsledek chtěl vyhnout a proto volím tuto sázku, stejně jako minulé kolo. Jak už jsem říkal, Slovácko bude v jisté lepší herní pohodě, a tak si myslím, že by mohlo v Boleslavi lehce dominovat. Uvidíme jak zápas dopadne, ale jeden gól Slovácka je tady za mě celkem jistotka. V případě, že by hosté dali pouze jeden gól, tak se nám vklad vrací, v případě dvou gólů za zápas bereme výhru, což je za mě super příležitost. FK Mladá Boleslav - 1.FC Slovácko, přímý přenos, live stream Zde naleznete odkaz na přímý přenos zápasu FK Mladá Boleslav - 1.FC Slovácko. Live přenos začíná pár minut před začátkem zápasů.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page