NOGOMET UŽIVO: Hrvatska i Turska na Opus Areni igraju susret skupine D kvalifikacija za EURO 2024 u četvrtak, 12. listopada 2023. godine – gdje gledati prijenos? Hrvatska i Turska igraju 6. kolo skupine D kvalifikacija za EURO 2024 u četvrtak, 12. godine. Utakmica se igra na osječkoj Opus Areni, počinje u 20. 45 sati, sudit će ju engleski sudac Anthony Taylor, a osiguran je izravni TV prijenos. Podsjetimo, nakon odigranih pet kola Hrvatska je vodeća reprezentacija skupine sa 10 bodova, koliko ima i druga Turska. No, Hrvatska ima utakmicu manje od svih ostalih u skupini. Na trećem i četvrtom mjestu su Armenija i Wales koje imaju po sedam, dok je Latvija zadnja bez bodova. I dodajmo, ako niste uspjeli kupiti svoju ulaznicu za Opus Arenu, ispred stadiona se organizira Fan zona. “Sigurno da je ovo ključna utakmica. Tako razmišljamo o toj utakmici i tako se pripremamo.
godine, tu smo i danas po pitanju stadiona. A što se tiče načina igre protiv Turske, nama su važna tri boda i nebitno je kad ćemo zabiti gol. Bitno je strpljenje i da igrači ne gube glavu. Bitno je da ne srljamo, ne gubimo glavu i da ne idemo grlom u jagode. Trebamo igrati svoju igru i šansa će doći”, dodao je za kraj Zlatko Dalić. U utakmici Hrvatska – Turska Vatrene će u premijernom nastupu na Opus Areni predvoditi kapetan Luka Modrić “Osječki stadion Opus Arena izgleda zaista impresivno. Još nisam stigao vidjeti sve detalje, ali bit će prilike. I izvana izgleda impresivno, nešto što napokon imamo priliku doživjeti i ja koji sam tu već petnaestak godina, da mogu igrati na ovakvom stadionu.
[LIVESTREAM#]Hrvatska Turska uživo prijenos gledati 12 12. lis 2023. — Hrvatska Turska uživo prijenos 12/10/2023 prije 14 sati — NOGOMET UŽIVO: Turska i Hrvatska u Bursi igraju drugi susret kvalifikacija za EURO ...
Fan zona i gledanje utakmice Hrvatska - Turska na velikom 10. lis 2023. — Hrvatski nogometni savez i grad Osijek organizirat će fan zonu uoči utakmice Hrvatska - Turska, u sklopu koje će biti omogućeno i javno gledanje ...
Jedino što mogu reći jest da mi je žao što Marko nije s nama. Donio je tu odluku i zna koji su razlozi. To treba poštovati i izraziti mu zahvalnost za sve što je napravio. Puno je dao za Hrvatsku, posebnu u Kataru. Tamo je bio vrlo važan za nas. No, bez obzira na to, čeka nas teška utakmica protiv odlične ekipe. Dosta smo puta igrali s Turskom, utakmice su uvijek bile neizvjesne i teške zato što su odlična reprezentacija s dosta kvalitete. Očekujemo i u četvrtak, 12.
Jedanaesterac? Ako bude, vidjet ćemo tko će pucati. Nekad pucam ja, a nekada prepustim drugome. Ovisi o tome kako se osjećam. Ali ako dođe do toga, volio bih preuzeti odgovornost kao i uvijek. Što se tiče ozljeda, tih nekoliko igrača koji nedostaju su za nas veliki hendikep. Ali ovo je i velika prilika za te igrače koji će igrati. Ovo su utakmice koje ti mogu promijeniti reprezentativnu karijeru. Igramo veliku utakmicu protiv velike momčadi, od tih igrača očekujemo da iskoriste priliku i pokažu zašto su tu”, dodao je Modrić. “Što se tiče Marka Livaje i njegovog oproštaja od reprezentacije, moram reći da nisam razgovarao s njim.
Hrvatska – Turska na Novoj TV i gol. hr-u! Nakon pobjede protiv Armenije, Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuju dva, moglo bi se reći, ključna susreta u sklopu kvalifikacija za EURO 2024, a prvi na redu je onaj s Turskom. Pobjedom protiv ove reprezentacije, Vatreni su korak bliže nastupu u Njemačkoj, a Zlatko Dalić bliže rekordu i tituli najuspješnijeg izbornika u povijesti Hrvatske. U četvrtak 12. listopada gledatelji će utakmicu protiv Turske, kao i studijsku emisiju, moći pratiti uživo na Novoj TV i portalu gol. hr s početkom u 20 sati.
Hrvatska – Turska na Novoj TV i gol.hr-u! - Nova TV 11. lis 2023. — listopada gledatelji će utakmicu protiv Turske, kao i studijsku emisiju, moći pratiti uživo na Novoj TV i portalu gol.hr s početkom u 20 sati.
Sigurno će nam biti teško, a proučavali smo kako je radio u Adani gdje je preferirao pas igru. Nismo mogli napraviti analizu o Turskoj jer nije bilo puno utakmica pod njegovim vodstvom. Ali Turska ima kvalitetu i neće nam biti lagano, no mi smo Hrvatska i to ćemo i pokazati”, rekao je o protivničkom izborniku Dalić. “Nije potrebno da išta govorim oko novog osječkog stadiona Opus Arene. Gdje smo bili 2018.
Veselimo se utakmici i nadamo se da ćemo ovaj stadion pamtiti ne samo po tome kako izgleda, nego i po rezultatu koji bi nam uvelike otvorio put prema Europskom prvenstvu”, rekao je Luka Modrić. “Svježine i motivacije imam i dobro se osjećam. Pun sam želje i elana i jedva čekam opet predvoditi Hrvatsku kao kapetan.
Gdje gledati Turska - Hrvatska, prijenos kval. za EP? 27. ožu 2023. — Pročitajte gdje gledati Turska - Hrvatska, prijenos kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj.
Htio bih što prije riješiti pitanje plasmana na Europsko prvenstvo, a pobjedom nad Turskom možemo riješiti 90 posto toga. Ukratko, sve kreće od obrane. Ali bitno je da obranu igramo kao cjelina, a ne samo zadnja četiri igrača s kojima možemo biti zadovoljni u svakom pogledu. Na stoperima imamo dvojicu mladih igrača koji izrastaju u svjetske klase kao što su Šutalo i Gvardiol. A na bokovima imamo sjajne igrače poput Juranovića, Sose i Barišića. Obrana je sigurnost i stabilnost, a mi je imamo”, smatra Zlatko Dalić. “Što se tiče Vinceza Montelle, turskog izbornika, on ima poseban stil i dobar je trener.
+[UŽIVO TV] Hrvatska Turska Uživo prijenos 12. 10. 2023 12. lis 2023. — Obje utakmice možete gledati u prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u ved od 20 sati, kada počinje naša specijalna emisija. Hrvatska prvi put stiže na ...
Hrvatska Turska uživo 12 listopada 2023 prije 1 sat 11. lis 2023. — prije 1 sat — [Televizija uživo>>>][[[]] Hrvatska Turska uživo gledati 12 listopada 2023 Gdje možemo gledati utakmicu Hrvatska Turska 2023?
Gdje gledati okršaj s Turskom? Hrvatska u gostima želi 28. ožu 2023. — Nezgodna reprezentacija, jako kvalitetna, imaju sjajne pojedince. Bit će teža utakmica jer je Turska bolja od Walesa. Morat ćemo se čvršće ...