top of page

Team America

Public·38 members

(gledaj online#) HNK Gorica NK Varaždin uživo gledati 15 prosinca 2023

prije 13 sati — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Varaždin – Gorica? Utakmica 10. kola SuperSport HNL-a u sezoni 2023. /2024.

HNK Hajduk Split Bod. 1, Hajduk, 18, 40. 2, Dinamo (Z), 16, 33. 3, Rijeka, 17, 32. 4, Gorica, 17 ... Bivši kapetan Hajduka u karijeri je najčešće igrao baš protiv Dinama: ‘Dobra obrana osvaja prvenstva‘Do velikog derbija, kojim će se zaključiti jesenski dio prvenstva, ostalo je još samo par dana. Hajduk u susret ulazi u odličnoj formi, a i Dinamo je u posljednje vrijeme zaredao pozitivne rezultate, bez obzira na to što ekipa Sergeja Jakirovića i dalje pruža neuvjerljive predstave. Posljednjih godina najveći derbi hrvatskog nogometa u pravilu odlučuju nijanse, a za očekivati je da će tako biti i ovaj put. Mi smo se za stručni pogled na derbi obratili igraču koji je u svojoj karijeri najviše službenih utakmica odigrao upravo protiv Modrih i koji je tek ovog ljeta odlučio objesiti kopačke o klin, nakon osvajanja naslova prvaka Slovenije s Olimpijom. Ali to je derbi, sjećam se naših utakmica, Dinamo je uvijek bio posebno napaljen na Hajduk i bez obzira na sve, u nedjelju će biti na sto posto. Hajduk je u dobroj seriji i ja remi s Lokomotivom čak ne bih gledao kao kiks, jer utakmica je bila teška i lovio se zaostatak, tako da mislim da je to više osvojen bod u gostima, nego izgubljena dva. Uostalom, da to nije utjecalo na atmosferu vidimo i po rasprodanoj južnoj tribini. Pobjeda bi za Hajduk bila odličan završetak polusezone, ali ne bih ovu utakmicu nazvao prekretnicom, jer do kraja ima puno za igrati. No, Karoglan je studiozan i vjerujem da će sve analizirati i osmisliti plan. Bi li Hajduku na Maksimiru bio dobar i bod? - Mislim da je na Maksimiru protiv Dinama bod uvijek dobar, to nije neuspjeh. Zadnjih godina Hajduk je pobjeđivao na Maksimiru, što nekad prije nije baš bilo često, a usto je ekipa u dobroj formi, tako da puno ljudi možda neće biti zadovoljno s bodom. Ali u ovakvoj situaciji, u kojoj ti bod osigurava prednost u međusobnom omjeru i na zimske pripreme ideš kao "pravi" jesenski prvak, dakle bez obzira na zaostale utakmice, mislim da je bod skroz u redu. HNK Gorica vs - NK Varaždin rezultati uživo, međusobni HNK Gorica NK Varaždin rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 15. pro 2023. u 16:00 UTC u na Gradski stadion Velika Gorica stadionu, ... NK Varaždin Lokomotiva Zagreb uživo prijenos gledati 21 list 20. lis 2023. — NK Varaždin Lokomotiva Zagreb uživo prijenos gledati 21 listopada 2023 1. lis 2023. — NK Lokomotiva Zagreb Rezultati uživo HNK Hajduk ... Varaždin Osijek uživo prijenos 10 prosinca 2023 HD uživo prije 5 dana — NK Osijek NK Varaždin uživo gledati 22. 09. 2023 9. s 21. ruj HNK Gorica - Varaždin, 27. 01. Sve su tri naše momčadi u Prvoj ligi... Klub ... ((NA LINIJI-)) HNK Gorica NK Varaždin gledati prijenos 15.12 prije 13 sati — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Varaždin – Gorica? Utakmica 10. kola SuperSport HNL-a u sezoni 2023. /2024. GORICA-Varaždin prijenos uživo online. Gdje gledati dinamo gorica danas. gdje gledati gorica dinamo. gdje gledati nk zagorec krapina – hnk gorica velika gorica. varazdin gorica live stream. varazdin gorica ... ulaznice. hrUkoliko se prijavite kao gost, ulaznice s korisničkih stranica je moguće preuzeti samo jednom (neposredno nakon plaćanja), no u bilo kojem ih trenutku možete preuzeti sa svoje e-mail adrese Ukoliko se prijavite kao gost te unesete netočnu e-mail adresu nećete moći preuzeti svoje ulaznice Ukoliko niste zaprimili mail s ulaznicama, molimo pregledajte ostale sandučiće pošte (Neželjena pošta, spam, bezvrijedna pošta, Promocije,.. HNK Gorica vs NK Varazdin Live HNK Gorica vs NK Varazdin live score and live streaming on December 15th, 2023 at 16:00 UTC time for Football Croatia HNL. HNK Gorica - Početna HNK Gorica - službene stranice hrvatskog nogometnog kluba Gorica - najave, rezultati, tablice poretka i najnovije vijesti. Sportske novosti - Naslovnica Novosti, live rezultati, komentari mečeva, analize utakmica. Na jednom HNK Gorica. 17:00. NK Varaždin. 16.12.2023. Kolo 19. Lokomotiva. 14:50. Istra 1961. Ali trebat će mu podrška od stopera koji će morati čitati igru i procijeniti kada izaći, a kada ne, kao i od lijevog krila i od lijeve osmice, vjerojatno Krovinovića. Kada se Moharrami bude dizao visoko, a Kaneko ulazio u sredinu, Diallo i lijevo krilo, vjerojatno Dajaku, morat će imati dobru komunikaciju, a Krovinović će morati zatvarati ulazak u sredinu. Kaneko je opasan u situacijama jedan na jedan i Hajduk će trebati duplirati bokove, jer bi bilo preopasno ostaviti samog Dialla na njemu. On će zaustaviti Kaneka u većini slučajeva, ali dovoljno je da prođe jednom i nastat će problem. Obrana osvaja prvenstva Koja je najveća prednost Hajduka? - Stabilnost. Nema velikih oscilacija u igri, a Karoglan je još i standardizirao momčad. Protivnici stvaraju malo prilika protiv Hajduka, a znamo da se kaže da dobra obrana osvaja prvenstva. Pogotovo ako uzmemo u obzir to da se Sahiti probudio, da Dajaku igra sve bolje i da Hajduk uvijek nešto može napraviti prema naprijed. A Dinama? - Njihovu prednost vidim u tome što igraju doma i što će im to biti dodatni motiv da na stanku odu s pobjedom. Ova sezona im je najturbulentnija u posljednjih 10-15 godina i to sigurno utječe na igrače. Kaneko najveća prijetnja Takuro Kaneko se u posljednje vrijeme nametnuo kao najopasniji igrač Dinama. U posljednjih šest utakmica u HNL-u upisao je jedan gol i pet asistencija, s tim da je na četiri utakmice izravno sudjelovao kod svih golova i tako odigrao praktički glavnu ulogu u 10 bodova koje je Dinamo skupio u tom susretima. Karoglan će se posebno morati fokusirati na Dinamovu igru preko krila, pogotovo desnog po kojem operira Japanac, a Milović je optimističan u tom pogledu. - Sviđa mi se što je Diallo agilan i agresivan, jer je Kaneko sličnih karakteristika. HNK Gorica - NK Varazdin Live - SuperSport HNL Follow the SuperSport HNL live Football match between HNK Gorica and NK Varazdin with Eurosport. The match starts at 5:00 PM on May 20th, 2023. NK Varaždin NK Osijek gledati prijenos 10/12/2023 Danas prije 5 dana — [GLEDAJ ONLINE@] HNK Gorica Istra 1961 uživo gledati 9 prije 23 sata — NK Osijek - HNK Hadjuk Split, NK Rudes - NK Istra 1961. Bundesliga 3 ... Gorica Varaždin Prijenos uživo nk varaždin - hnk gorica | supersport hnl 2022./2023. NOGOMET UŽIVO godine – gdje gledati prijenos? Petak, 29. rujna 2023. Nedjelja, 1. listopada 2023 ... Goran Milović odigrao je 18 utakmica protiv Dinama, od toga 15 u dresu Hajduka (četiri puta je bio kapetan), dvije u dresu RNK Splita i jednu kao član Osijeka. - U glavi mi visi da mi je netko jednom rekao taj podatak, ali nisam razmišljao o tome... - iznenadio se Milović na početku razgovora kada smo mu ga podsjetili na to. Samo dva puta je slavio, i to jednom igrajući za Bijele, a drugi put u dresu Osijeka, ali to su bila neka druga vremena. I Hajduk i Dinamo sada se nalaze u drukčijim situacijama. - Što se Hajduka tiče, mislim da mu je derbi došao baš u dobrom trenutku, jer Dinamo je sinoć imao utakmicu s Ballkanijem i to ih je sigurno emocionalno potrošilo, a Hajduk im dolazi nakon samo tri dana. Bijeli, s druge strane, imaju osam dana odmora. Sportski TV prijenosi Uživo - Sportklub, Arena Sport - HrvatskaDinamo Zagreb pokušat će čizboriti europsko proljeće, ovaj put u Konferencijskoj ligi. Završnu utakmicu Dinamo igrat će od 21 sat na stadionu u Maksimiru protiv kosovskog Ballkanija u 6. kolu skupine C, a bit će mu dovoljan i bod za drugo mjesto koje ga vodi u nokaut-fazu i donosi mu prezimljavanje u Europi. Prijenos utakmice pratite uživo na Arena Sport 1. Petak, 15. Pro | Svi sportovi prijenosi uživo Petak, 15. Pro | Svi sportovi Nogomet SuperSport HNL Hrvatska FIFA Club World Cup Premier League Engleska La Liga Španjolska LaLiga 1 2 3 Serie A Italija Serie B Ligue1 Francuska BiH Ekstraklasa Poljska Liga 1 Rumunjska 2. Petković im se vratio, Kaneko se diže iz utakmice u utakmicu, a i Baturina će biti spreman. Imaju kvalitetu prema naprijed, ali ne djeluju mi stabilno kao Hajduk, puno više osciliraju. Hoće li Dinamu biti pritisak to što Hajduk bodom rješava međusobni omjer? - Mislim da čak i neće, jer prvenstvo je dugo. Znam da oni uvijek na Maksimiru u prvih 45 minuta izađu goropadno i mislim da im to neće igrati toliku ulogu. Doduše, postoji taj aspekt da sigurno žele dokazati kako su bolji od Hajduka i u međusobnom omjeru, ali više radi ponosa nego zbog kalkulacija u slučaju istog broja bodova na kraju sezone. HNK Gorica U19 Rezultati uživo, međusobni susreti i postave NK Varaždin U19 HNK Gorica U19 rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 4. stu 2023. u 13:30 UTC u na Prva NL Juniori, Croatia.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page