Ξεκίνησα να προπονώ παιδιά κάτω των 6 ετών, οπότε έχω περάσει απ' όλα τα ηλικιακά κλιμάκια. Προσπαθώ να εξελίσσομαι, να μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα και να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου δίνονται. Δούλεψα στις ακαδημίες της Στουτγκάρδης, ήμουν για 6 χρόνια στην Λειψία. Ύστερα από 9 χρόνια στις ακαδημίες είπα: "Οκ, τώρα είναι η ώρα να κάνεις το παρακάτω βήμα και να προχωρήσεις".
Στιγμιότυπα Κ19 | ΟΜΟΝΟΙΑ - Καρμιώτισσα 2-1 - YouTube YouTube YouTube 4:50 YouTube OFC TV Πριν από 2 ημέρες Πριν από 2 ημέρες
Είχα την ευκαιρία να προπονήσω μια αντρική ομάδα και μάλιστα στη χώρα μου όπως είναι η Ντιναμό Μπρεστ. Εκείνη την εποχή ήταν πρόεδρος ο Ντιέγο Μαραντόνα. Ήταν η πρώτη μου δουλειά εκεί, προσπάθησα να τα δώσω όλα για να μάθω απ' όλους. Περιβαλλόμουν από υπέροχους συνεργάτες και τώρα είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σ' αυτόν το σύλλογο, μ' αυτόν τον ιδιοκτήτη κι αυτό το υπέροχο γκρουπ παικτών και συνεργατών. Αυτό που έχουμε πετύχει στον Άρη είναι σαν ένα μικρό παραμύθι. Η ομάδα εξελίσσεται τόσο γρήγορα και θα έχει ένα σπουδαίο μέλλον».
Σκόρερ: Σουκ 45’+1, Ρόσι 75′, Λουκίλι 90’+4 / Σιπριάνο 2′, Κακουλλής 58′, 69′ Κίτρινες: Τσουκαλάς, Παντελή, Ντούμπια / Κασάμα Αποβολές: – / – Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης» Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος Α’ Βοηθός: Τουμάζου Ανδρέας Β’ Βοηθός: Στυλιανού Μάριος 4ος: Τσαμπαλάς Ανδρέας VAR: Θεούλη Χρυσοβαλάντης AVAR: Αντωνίου Μάριος Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥ 2′ ΓΚΟΛ 0-1! Ο Σιπριάνο με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ. 14′ Ο Σεμέδο έπεσε στην περιοχή, δεν υπάρχει παράβαση λέει ο διαιτητής. 16′ Εκτός περιοχής σουτ του Φουρ, δεν ανησυχεί ο Φαμπιάνο. 20′ Χωρίς καλό ρυθμό το ματς, φωνάζει ο Αυγουστή στους παίκτες του.
Live: Καρμιώτισσα - Ομόνοια 3-3 (ΤΕΛΙΚΟ)Σοκ για την Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης», που ισοφαρίστηκε στο τέταρτο λεπτό της καθυστέρησης σε 3-3 και έχασε βαθμούς από την Καρμιώτισσα. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Καρμιώτισσα (Φλορίν Μπράτου): Ανέστης, Μαλόνε, Φουρ, Λουκίλι, Παντελή, Τσουκαλάς (76′ Μπεν Σαλάμ), Ρόσι (90′ Μιλιντσεάνου), Γκραντινάρου (36′ Ντούμπια), Νιούπορτ, Κοβάσεβιτς, Σουκ. Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο (68′ Λέτσγιακς), Μπασιρού, Χαραλάμπους (46′ Ασαμόα), Μπέζους (79′ Κούσουλος), Σίμιτς (68′ Λοΐζου), Σεμέδο, Ανσαριφάρντ (46′ Κακουλλής).
ΑΕΚ Λάρνακας ΑΠΟΕΛ ζωντανή μετάδοση 5 Νοεμβρίου 4 Νοε 2023 — (ΖΩ<) Καρμιώτισσα εναντίον Ομόνοια Λευκωσίας ζωντανή πριν από 21 ώρες — Απόλλων Λεμεσού εναντίον Ακρίτας ειναι | [[ΑΘΛΗΜΑ!!! ]@] κ ...
(ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ!!!) Καρμιώτισσα εναντίον Πάφος πριν από 5 ημέρες — [[ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ*]<<<<] Καρμιώτισσα Πάφος ζωντανή πριν από 9 ώρες — Άρης Λεμεσού Εθνικός Άχνας και ζωντανή μετάδοση 21 7 Οκτ 2023 — [[[] Ομόνοια ...
Ζωντανές Αθλητικές ΜεταδόσειςΣάββατο, 16 Δεκεμβρίου 15:00 CELTA - GRANADA LA LIGA 2023-24 216 16:00 LECCE - FROSINONE ITALIAN SERIE A 2023-24 204 16:30 PREMIER LEAGUE MATCH DAY ΕΚΠΟΜΠΗ PREMIER LEAGUE 2023-24 203 Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ Bundesliga 223 Μπόχουμ-Ουνιόν Βερολίνου 225 Ντάρμσταντ-Βόλφσμπουργκ 226 Μάιντς-Χαϊντενχάιμ 220 17:00 MANCHESTER CITY - CRYSTAL PALACE PREMIER LEAGUE 2023-24 CHELSEA - SHEFFIELD UTD 205 NEWCASTLE - FULHAM 206 BOURNEMOUTH - LUTON 207 17:15 ATHLETIC- ATLETICO 17:20 ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΕΚ ΕΚΠΟΜΠΗ 201 17:30 ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ SUPER LEAGUE GREECE 2023-2024 217 18:00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA 2023-24 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 215 Χάβρη-Νις Ligue 1 227 19:00 PREMIER LEAGUE MATCH DAY (Συνέχεια) NAPOLI - CAGLIARI Ανόρθωση - Οθέλλος 211 19:30 BURNLEY - EVERTON SEVILLA - GETAFE Λειψία-Χόφενχαϊμ 21:30 Χόλσταϊν Κίελ-Αννόβερο Bundesliga 2 21:45 TORINO - EMPOLI 22:00 VALENCIA - BARCELONA Λανς-Ρενς 222 Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 01:00 MILWAUKEE - DETROIT NBA 2023-24 05:00 UFC 296 - Las Vegas (USA) BOXING - UFC FIGHTINGS 2023 11:00 APOLLON LADIES - LAKATAMIA FC ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023-24 13:30 MILAN - MONZA 14:00 Ναντ-Μπρεστ 14:30 98η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ 2023 ALMERIA - MALLORCA Άρης-ΟΦΗ ARSENAL - BRIGHTON FIORENTINA - VERONA WEST HAM UTD - WOLVES BRENTFORD - ASTON VILLA 16:20 ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΕΖ - ΑΕΛ 202 Φράιμπουργκ-Κολωνία ΑΕΖ - ΑΕΛ REAL SOCIEDAD - BETIS Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 221 ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Πάφος FC - ΑΠΟΕΛ 18:05 Μαρσέιγ-Κλερμόν 18:30 LIVERPOOL - MANCHESTER UTD Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 224 209 (UHD) ΑΠΟΛΛΩΝ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ BOLOGNA - ROMA LAS PALMAS - CADIZ ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ 20:00 USC-Auburn Κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA 20:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 21:00 GOAL n ROLL LAZIO - INTER Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν REAL MADRID - VILLARREAL 22:30 BRAGA - BENFICA PORTUGUESE LEAGUE 2023-24 SAN ANTONIO - NEW ORLEANS Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 00:00 Seton Hall-Missouri ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 18:20 ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΔΟΞΑ - ΑΡΗΣ ΔΟΞΑ - ΑΡΗΣ ATALANTA - SALERNITANA GIRONA - ALAVES 22:15 SPORTING - PORTO Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου Άνκαρα-Άρης EuroCup Βέρντερ Βρέμης-Λειψία Lemesos - Ανόρθωση Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών 23-24 213 RAYO - VALENCIA Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης EuroLeague ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ (99η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ) Άλμπα Βερολίνου-Μπαρτσελόνα 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός Ντόρτμουντ-Μάιντς Χόφενχαϊμ-Ντάρμσταντ EVERTON - FULHAM EFL CARABAO CUP 2023-24 PORT VALE - MIDDLESBROUGH CHELSEA - NEWCASTLE NAPOLI - FROSINONE COPPA ITALIA 2023-24 Βαλένθια-Παρτίζαν ATLETICO - GETAFE GRANADA - SEVILLA Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 99η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Άρης-Λαμία ΠΑΕΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2023-24 ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ε.
Trailer | OMONOIA vs Karmiotissa (U15) | Τo OFC - Facebook 0:34Τo OFC TV exclusive φέρνει κοντά σας σε ζωντανή μετάδοση, το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος U15.Facebook · OMONOIA FC · 29 Σεπ 2022
Ολυμπιακός - Βαλένθια κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δωΔείτε τον τρόπο μετάδοσης της σημαντικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού για τη 14η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε τον τρόπο μετάδοσης της σημαντικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού για τη 14η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «ΣΕΦ» (21:15) τη Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική της Euroleague. Να «χτίσει» σερί νικών θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στη Βαλένθια, μετά την επικράτησή του απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο (77-69) την περασμένη αγωνιστική (13η). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν το απουσιολόγιο του να είναι άδειο, μετά και την επιστροφή του Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος στην αποστολή, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σήμερα το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών, Φίλιπ Πετρούσεφ.
Καρμιώτισσα ΑΕΖ και ζωντανή μετάδοση 3 Δεκεμβρίου 2023 3 Δεκ 2023 — Καρμιώτισσα ΑΕΖ και ζωντανή μετάδοση 3 Δεκεμβρίου 2023 πριν από 18 ώρες — Οθέλλος εναντίον Άρης ζωντανή 2022 30 Οκτωβρίου 2023 [[Ζωντανή ...
Ομόνοια: Ολοκλήρωσε ενόψει Καρμιώτισσας – Η αποστολή πριν από 9 ώρες — κατά παράφραση, διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή Ζωντανά η διάσκεψη τύπου του Άρη · Και επίσημα στον Άρη ο Μάτισικ! ΑΠΟΕΛ ...
«Ναι, είναι κάτι που ακούω να λένε συχνά. Θα σας πω αρχικά ότι ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στη Γερμανία, στη Στουτγκάρδη ενώ ήμουν διεθνής με την ομάδα της Λευκορωσίας. Μόλις στα 19 μου συνέβη ο σοβαρός τραυματισμός στη μέση και συνειδητοποίησα ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Όμως ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο, η οικογένεια μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό. Ο μπαμπάς μου είναι πρώην ποδοσφαιριστής, ο παππούς μου συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, ξεκίνησα στα 19 μου να είμαι προπονητής, οπότε είμαι ήδη 16 χρόνια στην προπονητική.
Πώς είναι για ένα παιδί μόλις 19 ετών, που έχει τόσα όνειρα παίζοντας ποδόσφαιρο να ακούει ότι πλέον δεν θα μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που θέλει;«Μπορείτε να φανταστείτε... Όταν ο πατέρας σου είναι πρώην παίκτης και τώρα είναι ατζέντης μεγάλων παικτών σε Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ. Έβλεπα μεγάλους παίκτες στο σπίτι μου, όπως και τον Γκουαρδιόλα. Ήταν απίστευτο το να μου λένε οι γιατροί ότι δεν μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο. Έκλαψα πολύ, αλλά είχα μεγάλη υποστήριξη από τους γονείς μου. Με βοήθησαν πολύ και βρήκα το κίνητρο για να κάνω κάτι διαφορετικό. Υπήρχαν νέοι δρόμοι μπροστά μου, ως προπονητής ή μάνατζερ. Ξεκίνησα να προπονώ παιδάκια, γινόμουν όλο και καλύτερος και μου άρεσε η ανατροφοδότηση που έπαιρνα από τους γονείς.
Omonoia FC: Home ⚽ MATCH PREVIEW | ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα (15η αγωνιστική) · Inside Training · Στιγμιότυπα Κ19 | ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 2-1 · Grassroots | Πλάνα & δηλώσεις από ...
Aποστολή με Κασάμα-Ζαχαρίου! πριν από 7 ώρες — Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την αποστολή του αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ. εναντίον όλων»! 15/12/2023 ...
Omonia Nicosia - Karmiotissa Polemidion ζωντανά σκορ Omonia Nicosia Karmiotissa Polemidion ζωντανά αποτελέσματα (και ζωντανή μετάδοση, live streaming βίντεο του αγώνα) ξεκινάνε την 16 Δεκ 2023 στις 4:00 μ.μ.
Καρμιώτισσα εναντίον ΑΕΖ και ζωντανή μετάδοση 3 2 Δεκ 2023 — 30/11/2023 22:48 Ρέιντζερς – Άρης: To «βέλος» Μπαμπίκα «κάρφωσε»... Omonia Aradippou - Othellos Athienou ζωντανά σκορ, H2H Omonia Aradippou ...
Ζωντανές Αθλητικές Μεταδόσεις Αναγέννηση - Ομόνοια Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών 2023-24. 213. 21:00. LIVE. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ (98η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ) ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ...
Μοναδικό ερωτηματικό ο Πίτερς που δίνεται αμφίβολος. *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ Η Βαλένθια βρίσκεται στην Αθήνα με στόχο να πανηγυρίσει την τρίτη διαδοχική της νίκη στη διοργάνωση, μετά τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα (85-81) και Βιλερμπάν (78-55). Οι δύο ομάδες πορεύονται με ρεκόρ 7-6 ενόψει της μεταξύ τους «σύγκρουσης». Mπορώ να δω Ολυμπιακός εναντίον Βαλένθια LIVE STREAMING*; Τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού για τη 14η «στροφή» της Euroleague μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω των καναλιών Novasports και συγκεκριμένα από το Novasports Prime. Φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το παιχνίδι μέσω της υπηρεσίας Live Streaming* από τη στοιχηματική εταιρεία της αρεσκείας σας. *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ Καλύτερες στοιχηματικές για Euroleague Στοιχηματική Άδεια Προσφορές Υπηρεσίες GR Bet Builder Πριμ στο παρολί Δύο και...
Σπιλέφσκι στο Gazzetta Cyprus: «Η μέρα που περίμενα 6-7 ώρες τον Μαραντόνα στα αποδυτήρια»Κόουτς, αν και μόλις 35 ετών ήδη έχετε δύο πρωταθλήματα σε δύο χώρες. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο να βλέπουμε έναν τόσο νεαρό προπονητή να είναι ήδη νικητής και να προπονεί ομάδα που ο ίδιος έβαλε στους ομίλους του Europa League.
30′ Ο Μίλετιτς διώχνει με κεφαλιά μετά από σέντρα στην περιοχής της Ομόνοιας. 39′ Ζητά πέναλτι η Καρμιώτισσα σε πτώση του Ντούμπια έπειτα από μαρκάρισμα του Μίλετιτς. 40′ Δεν υπάρχει πέναλτι μετά από έλεγχο της φάσης. 45′ Εφτά λεπτά καθυστέρηση. 45’+1 ΓΚΟΛ 1-1! Ο Σουκ κάνει ντρίμπλα αλά Ζιντάν στον Κουλιμπαλία και πλασάρει στα δίχτυα. 45’+3 Ο Ρόσι σούταρε και υποχρέωσε τον Φαμπιάνο να διώξει σε κόρνερ. ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 56′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Μπέζους, κακή εκτέλεση. 58′ ΓΚΟΛ 1-2! Γκολάρα ο Κακουλλής, με ντρίπλα και εντός περιοχής σουτ από δεξιά.
Καρμιώτισσα εναντίον Πάφος ζωντανή 2022 10 Δεκεμβρίου πριν από 5 ημέρες — Καρμιώτισσα εναντίον Πάφος ζωντανή 2022 10 Δεκεμβρίου 2023 τηλεόραση [Ροή##]''']] ΑΕΛ Λεμεσού εναντίον Καρμιώτισσα ζωντανή 5 Νοεμβρίου 2023 ...