HNK Hajduk Split Ut. Bod. 1, Hajduk, 18, 40. 2, Dinamo (Z), 16, 33. 3, Rijeka ...
Zigman i HNK Rijeka tako su drugu sezonu zaredom nastavili suradnju, a naš poznati kreator preuzeo je ulogu kreativnog partnera kluba dok je Joma, tehnički sponzor, proizveo dres. A kao i prošlosezonski, tako je i ovogodišnji dres naišao na pohvale “Ovaj novi Rijekin dres je nastavak na moj prvi dres. Htio sam zadržati elemente koji su bili u prvom planu u prethodnom dresu, a to su morski psi koji su ovaj put puno suptilnije naglašeni, ali oslikavaju linije križa koje su ovaj put u prvom planu”, rekao je Juraj Zigman. “Nadam se da sam ovim zaključio taj koncept i ako bude prilike za novim dizajnom dresova u predstojećim sezonama bit će apsolutni kontrast ovim dresovima. Bezbroj sezona je ispred Rijeke i dres mora ostati u sjećanju navijača.
Svaki dres može biti nova inspiracija i ostaje ogromno nasljedstvo. Drago mi je da sam dio te povijesti i to mi puno znači”, dodao je Zigman. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rijeka – Rudeš? Utakmica prvog kola SuperSport HNL-a između klubova HNK Rijeka i NK Rudeš Zagreb igra se u subotu, 22. godine u 18.
(UŽIVO>) NK Rudeš NK Lokomotiva prijenos 03/12/2023 3. pro 2023. — prije 7 dana — Lokomotiva Slaven uživo prijenos gledati 24 studenog 2023 5. 5. stu 2023. — Rijeka Varaždin uživo prijenos... u 14:00 UTC u ...
HNK Gorica NK Varaždin uživo gledati 15 prosinca 2023 prije 11 sati — lis 2023. — Iznenadit ćete se Varaždin prijenos uživo na televiziji · NK Varazdin HNK Rijeka HNK Gorica uživo prijenos gledati 29 listopada 2023 ...
Rijeka Slaven uživo prijenos 10 prosinca 2023 prije 11 sati prije 6 dana — Rudeš) dodatna NK Osijek HNK Rijeka gledati prijenos 2 prosinca 2023 Sport prije 1... (sport uživo) Lokomotiva Hajduk uživo prijenos 08/12 ...
[[GLEDATI!!]] HNK Gorica NK Varaždin uživo gledati 15.12. prije 9 sati — NK Osijek - HNK Hadjuk Split, NK Rudes - NK Istra 1961. Bundesliga 3 ((sport uživo>>>)) NK Varaždin HNK Rijeka uživo prijenos 29. lis ...
Zadovoljni smo sam svime što smo napravili na pripremama. Minutažu su dobili skoro svi igrači. Neki su se promovirali, a neki zadržali postojeće pozicije. Što se tiče ove utakmice, moramo biti maksimalno ozbiljni. Vjerujem da ćemo biti na nivou i da ćemo napraviti sve da razveselimo naše navijače, a i nas same.
HNK Rijeka - NK Rudeš ... Rudeš. DATUM, VRIJEME: 16.12.2023., 17:00h; LOKACIJA: Stadion HNK Rijeka; CIJENE ULAZNICA: od 14 € do 190 € (od 105.48 Kn do 1431.56 Kn); ORGANIZATOR: HNK ...
Livesport: Rijeka - rezultati, raspored, Rijeka - Rudeš uživoRijeka rezultati i raspored na Livesport. com. Ovo je stranica o Rijeka, (Nogomet/Hrvatska). Ako tražite rezultate neke druge momčadi s imenom Rijeka, molimo vas da odaberete sport u glavnom meniju ili kategorijuy (državu) na lijevoj strani. Pratite Rijeka rezultate uživo, konačne rezultate, raspored i detalje utakmice! Sljedeće utakmice: 16. 12. Rijeka - Rudeš, 24. 01.
NK Osijek HNK Rijeka uživo gledati 02.12.2023 Gdje na TV-u m 2. pro 2023. — Rudeš i doma i u gostima, Belupo u gostima u Koprivnici. [[[UŽIVO]]((] Osijek Rudeš uživo prijenos gledati 7 listopad 7. lis 2023. — NK ...
Rijeka - rezultati, raspored, Rijeka - Rudeš uživo Pratite Rijeka rezultate uživo, konačne rezultate, raspored i detalje utakmice! Sljedeće utakmice: 16.12. Rijeka - Rudeš, 24.01. HNK Gorica - Rijeka, 27.01.
HNK Rijeka vs NK Rudeš - rezultati uživo, međusobni HNK Rijeka NK Rudeš rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 16. pro 2023. u 16:00 UTC u na Stadion Rujevica stadionu, Rijeka, ...
[Stream<] NK Osijek NK Rudeš gledati prijenos 7 listopada 7. lis 2023. — prije 5 dana — — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rijeka – Rudeš? Utakmica prvog kola SuperSport HNL-a ...
NK Rudeš - Od 17:00 sati pratite prijenos uživo utakmice... Od 17:00 sati pratite prijenos uživo utakmice sa HNK Gorica!