top of page

Team America

Public·36 members

Καμπανιακός ΑΕΛ ζωντανή 16/12/2023 Ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση

... Καμπανιακός και ζωντανή 30 Οκτ 2023 — Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων. ... Με ζωντανή μετάδοση το Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ · 27 Οκτωβρίου 2023. General Members and ...

(ροή!!!) Λεβαδειακός εναντίον Νίκη μετάδοση σκορ 7 Δεκεμβρίο 6 Δεκ 2023 — ΠΑΟΚ Β εναντίον Καμπανιακός ζωντανή πριν από 2... Λεβαδειακός εναντίον ΑΕΛ ζωντανή... Παναθηναϊκός εναντίον Κολοσσός μετάδοση 26/11/2023 ... ΑΕΛ εναντίον Απόλλων Πόντου μετάδοση σκορ 11 Δεκεμβρίου 18 Νοε 2023 — gr Καμπανιακός εναντίον Απόλλων Πόντου μετάδοση σκορ 5 πριν από 6 Ηρακλής εναντίον ΑΕΛ ζωντανή 11 Οκτωβρίου 2023 Ζω 10 Οκτ 2023 — μετάδοση ... ΑΕΛ live scores, αποτελέσματα, πρόγραμμα, Καμπανιακός - ΑΕΛ live | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕλλάδαΒΟΗΘΕΙΑ: Βρίσκεστε στην σελίδα με τα σκορ της ομάδας ΑΕΛ, στο τμήμα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/Ελλάδα. Το Flashscore. gr προσφέρει ζωντανά σκορ, τελικά και επί μέρους αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, σύγκριση αποδόσεων, κτλ) για την ομάδα ΑΕΛ. Β’ (νότιος) όμιλος 12η αγωνιστική (πρώτη β’ γύρου) Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Γ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΣΑΚΩΒΙΔΗΣ ΡΟΥΣΛΑΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥΛΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ωρα εναρξης: 15:00’ (Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη) Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Π. Β’ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΚΑΦΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΟΚΟΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Γήπεδο: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ – ΑΓΥΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ATHENS KALLITHEA FC ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΛΙΑΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Ωρα εναρξης: 17:00’ (Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη) Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ («Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ») ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 – Α. Super League 2 και Γ Εθνική LIVE από το sportsup.gr πριν από 7 ώρες — Καμπανιακός – ΑΕΛ. 2ος όμιλος (12η αγωνιστική - 15.00). Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β. Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β. Γ Εθνική. 2ος όμιλος (15η ... ΑΕΛ-Καμπανιακός - Live Event by bwinΣΠΟΡ FM Παρακολουθήστε ζωντανά μέσω του sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης για την πρεμιέρα της Super League 2. COMMENTARY Ακόμη, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε: «Τι έχω κάνει δηλαδή; Εμένα οι ιστορίες μου βασίζονται πάνω σε δυο κουτσομπολιά. Βγήκα να υπερασπιστώ το όνομά μου και βρήκα και τον μπελά μου… Αν γυρίσω να σου πω τι έχει συμβεί, και τι ξέρω, θα γίνω κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας. Αποφάσισα λοιπόν να τραβηχτώ και να αφήσω τον καθένα να κρίνει… Δεν είναι εύκολο. Το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων είναι μέχρι εκεί, δεν μπορώ να πάω να του πω εγώ κάτι για να του το αλλάξω… Υπάρχει μια τάση, “να βρούμε κάτι αρνητικό γιατί πουλάει”… Γιατί δεν βγαίνουμε να μιλήσουμε θετικά για κάποιους συναδέλφους; … Ο κόσμος, πέρα από μερικά τρολ στα social media, μου δείχνει την αγάπη και την εκτίμησή του. Βγαίνει ο κόσμος να την καταδικάσει χωρίς να ξέρει… Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε πράγματα χωρίς να ξέρουμε. Να βλέπουμε σύμβολα, για να μας καθοδηγούν. Εγώ με όσα πέρασα, αν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει. Είχα δει ότι θα υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά δε περίμενα αυτό το μέγεθος και αυτή την εμμονή. Όταν βγήκε ένας συνάδελφός σου, παρουσιαστής, με μια εμμονή επί 1. 5 μήνα γιατί βγαίνω – δεν κρατάω κακία – αλλά 1, 5 μήνα τέτοια εμμονή γιατί πάω να δουλέψω… Δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν θέλω να κάνω διάλογο. Θέλω να με πάρει εκείνος να μου πει ότι το έκανε γι’ αυτόν και γι’ αυτόν τον λόγο. Το συζήταγα και με κόσμο και όλοι μου έλεγαν το ίδιο, ρε φίλε, τέτοια εμμονή γιατί πάω να δουλέψω». Σ. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΛΑΜΠΕΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ωρα εναρξης: 14:00’ (“Ζωντανό” από το “Action 24”) Γήπεδο: «ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ» ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Π. Α. «Α. Κ. » – ΣΠΑΤΑ Α. Β’ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΦΥΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΒΡΑΚΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 Ωρα εναρξης: 14:00’ (“Ζωντανό” από το “Action 24″) Γήπεδο: ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ (! ) Π. ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΙΟΝΑΣ ΔΑΥΙΔ ΕΥΒΟΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΟΥΓΛΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 Ωρα εναρξης: 15:00′ (Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη) Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΙΓΑΛΕΩ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ” ΑΙΓΑΛΕΩ Α. – Α. ΛΕΥΚΑΔΑΣ “Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ” ΔΡΑΓΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΣΑΓΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΩΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΙΟΥ Ωρα εναρξης: 17:00’ (“Ζωντανό” από το κανάλι της λίγκας στο youtube “SL2 Channel”) Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΧΑΝΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ Α. Κοζάνη εναντίον ΠΑΟΚ Β και ζωντανή μετάδοση 29 Νοεμβρίου 28 Νοε 2023 — Κοζάνη εναντίον ΑΕΛ ζωντανή μετάδοση 5 Νίκη Βόλου εναντίον Καμπανιακός και ζωντανή μετάδοση 29 Οκτ 2023 — Νίκη Βόλου εναντίον Καμπανιακός ... ΑΕΛ εναντίον Απόλλων Πόντου μετάδοση 11 Δεκεμβρίου 2023 πριν από 5 ημέρες — ΑΕΛ εναντίον Απόλλων Πόντου μετάδοση 11 Δεκεμβρίου 2023 Παρακολουθώ Απόλλων Πόντου εναντίον Αναγέννηση Καρδίτσας ζωντανή 03/12/2023 πριν από ... Παύλος Χαϊκάλης: «Αν δεν είχα την αστρολογία, θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει» - FORMediaΟ Παύλος Χαϊκάλης έδωσε το πρωί της Πέμπτης 14/12 την πρώτη του ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή του με την αστρολογία, αλλά και για έναν γνωστό παρουσιαστή που όπως λέει έχει εμμονή μαζί του. Αρχικά, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Η αστρολογία είναι μια παρεξήγηση… Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία χωρίς να την έχει γνωρίσει, δεν την ξέρει. Δεν ξέρω και γιατί δεν πιάνετε γνωστούς αστρολόγους να σας πουν πέντε πράγματα για την επιστήμη. Αναλυτικά: “Super League 2” 2023-2024 Α’ (βόρειος) όμιλος Α’ φάση (κανονική περίοδος) 14η αγωνιστική (πρώτη β’ γύρου) Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 Ωρα εναρξης: 15:00’ (“Ζωντανό” από το κανάλι της λίγκας στο youtube “SL2 Channel”) Γήπεδο: ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΖΗΔΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΖΙΩΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 Ωρα εναρξης: 13:00’ (Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη) Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Α. Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ Φ. ΑΕΛ live scores, αποτελέσματα, πρόγραμμα, Καμπανιακός Η σελίδα της ομάδας ΑΕΛ στο Flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, ... Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΡΑΜΑΣ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – Π. Β’ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΟΥΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΣΙΚΛΙΤΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ -Ρεπό: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (θα έπαιζε με τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ) -Ρεπό: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Καμπανιακός εναντίον Απόλλων Πόντου και - Warriors Inc. 4 Νοε 2023 — Καμπανιακός και ζωντανή μετάδοση 30 Οκτωβρίου 2023 Απόλλων Πόντου, Καμπανιακός και. ΑΕΛ Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ, για την εκτός ... Super League 2: Οι διαιτητές των αγώνων (16-17-18-19/12) - STARSPORTS. GRΟι ορισμοί της Κ. Ε. Δ. /Ε. Π. Ο. για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής στον Α’ (βόρειο) όμιλο και της 12ης στον Β’ (νότιο) που “ανοίγουν την αυλαία” στον β’ γύρο! Από την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (Ε. ) ανακοινώθηκαν (13/12) οι ορισμοί των μελών της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ. ) για τους αγώνες που ορίστηκαν να διεξαχθούν το τετραήμερο, Σάββατο, 16 – Κυριακή, 17 – Δευτέρα, 18 – Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου και αφορούν στους αγώνες της 14ης αγωνιστικής (πρώτη β’ γύρου) για τον Α’ (βόρειο) όμιλο και της 12ης αγωνιστικής (πρώτη β’ γύρου) για τον Β’ (νότιο) όμιλο για το πρωτάθλημα της “Super League 2” 2023-2024. ΑΕΛ εναντίον Απόλλων Πόντου μετάδοση 2022 11/12/2023 Feed The City: Dallas Group 24 Σεπ 2023 — (ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ!! ) ΑΕΛ Καμπανιακός μετάδοση 2022 24 Σεπτεμβρίου 2023 πριν από 4... 2023 | 17:57 Ο Παναθηναϊκός ... Αναγέννηση Καρδίτσας εναντίον Καμπανιακός ζωντανή πριν από 6 ημέρες — Super League 2: Μεγάλες νίκες για ΑΕΛ και... (ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση>>>) Λεβαδειακός ΑΕΛ 27 Νοε 2023 — (ζωντανή μετάδοση στην ... Καμπανιακός Μακεδονικός ζωντανή 2022 4 Δεκεμβρίου 2023 4 Δεκ 2023 — Καμπανιακός Μακεδονικός ζωντανή 2022 4 Δεκεμβρίου 2023 πριν από 8 ημέρες — Ισόπαλα έληξαν τα ματς στην Μυτιλήνη (Αιολικός-Λάρισα 1-1) και ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page